Dodewaard Algemeen

.Creatieve hobby- en handwerkclub Dodewaard

Wilt u ook mee hobby- en handwerken? De hobbyclub is maar 1 keer in de veertien dagen op de even weken woensdag  van  10-12 uur in het Nannenberghuis te Dodewaard. 

Voor meer informatie kunt u altijd langskomen of bellen met Hanneke Prins, telefoon:  06-51045676

Klik op deze link voor meer informatie

.Vrouwen van nu 

Wij zijn een afdeling van de landelijke vereniging Vrouwen van Nu, Nederlands grootste vrouwenorganisatie. We zijn een ontmoetingsplaats voor vrouwen die hart hebben voor hun leefomgeving, die hun creativiteit willen ontplooien, aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken en die hun stem willen laten horen in de maatschappij.

We zijn een actieve en gezellige vereniging met tal van activiteiten. We organiseren diverse bijeenkomsten, lezingen en uitstapjes. Vrouwen delen verschillende hobby’s met elkaar in onze zogenaamde ‘interessegroepen’. Wij nodigen u van harte uit om kennis te komen maken. U zult zich snel thuis voelen.

Leden van Vrouwen van Nu kunnen niet alleen gebruik maken van het aanbod in de eigen afdeling, maar ook deelnemen aan activiteiten die provinciaal en landelijk worden georganiseerd. Daarnaast krijgt u zes maal per jaar het ledenblad.

Contactpersoon: Mw.Carsjens, telefoon: 0488-413135

  

Lees het hele artikel

 

.Nannenberghuis   

In het Nannenberghuis in Dodewaard zijn verschillende activiteiten. Het Nannenberghuis kunt u vinden op de Matensestraat 22 A. De agenda van het Nannenberghuis vindt u hier.
Contactpersoon is mw. van Wely tel: Tel : 0612867461 of 0488-412932

 

Nannenberghuis