Klik op logo voor de flyer.

Na een tijdelijke stilte is de Chillclub weer klaar om jongeren samen te brengen voor een gezellige en ontspannen avond vol sociale interactie. Een nieuwe wervingscampagne bereikte veel nieuwe en geïnteresseerde jongeren.

Bij zowel oude als nieuwe leden is veel enthousiasme om samen te komen.

De Chillclub is er voor jongeren tussen de 15 en 25 jaar die verlangen naar een betekenisvolle connectie met leeftijdsgenoten.

Voor diegenen die soms moeite hebben om aansluiting te vinden door uitdagingen als autisme of ADHD, biedt de Chillclub een omgeving waar iedereen welkom is en wordt gerespecteerd.

"We zijn verheugd om de herstart van de Chillclub aan te kondigen," zegt Karin Geurts, een van de vaste begeleiders van de Chillclub. "

Onze focus ligt op het creëren van een veilige en vriendelijke plek waar jongeren kunnen relaxen, plezier kunnen maken en waardevolle connecties kunnen opbouwen."

De bijeenkomsten vinden plaats op de laatste vrijdag van elke maand (met uitzondering van vakanties) in het vertrouwde dorpshuis van Ochten, van 19.00 tot 21.30 uur.

De avonden zijn gericht op het bevorderen van sociaal contact en het delen van positieve ervaringen, door activiteiten of een fijn gesprek.

Als je op zoek bent naar een gezellige en ondersteunende omgeving waar je nieuwe vrienden kunt maken en jezelf kunt zijn, is de Chillclub dé plek voor jou.

 

 volgende data staan gepland; iedere laatste vrijdag van de maand  van 19.00-21.30 uur.

31 mei

Let op:

vanaf 31 mei is Chillclub verhuisd van Dorpshuis Ochten naar:

"Ons Dorpshuis" Nedereindsestraat 27a, 4041 XE Kesteren  (zelfde tijden)

28 juni

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sociaal werker Lisanne Gesthuizen, via 06 19544160 of klik op: lisannegesthuizen@welzijnrivierstroom.nl