Vuurdoornstraat 2 | 4043 NS Opheusden | T. 0488 - 44 10 35 | E. info@swanwelzijn.nl

Internationale dans Kesteren

In Kesteren (en Opheusden)    kunt u de cursussen internationale dans bijwonen. Deze cursussen staan open voor deelnemers van alle leeftijden, hoewel de meesten 50-plussers zijn.

Bij internationale dans gaat het om een eindeloos gevarieerd scala aan dansen. Er zijn kringdansen, country-linedansen, dansen die gemaakt zijn op oude en nieuwe hits, en volksdansen.

Je kunt zonder danservaring komen dansen. Vóór elke dans neemt de docente de passen even door. De meeste nieuwe deelnemers merken na korte tijd dat ze soepeler gaan bewegen en de passen beter kunnen onthouden. Dansen is gezond door de vele beweging die je krijgt en wordt wel gezien als val-preventie. Door de vrolijke activiteit op muziek ontstaan ook stofjes in de hersenen die je minder depressief maken en die pijnstillend werken. Maar eerlijk gezegd: veel deelnemers komen vooral voor de gezelligheid!

De groepen dansen niet in de maanden juli en augustus en de schoolvakanties.

Wie eens wil komen kennismaken kan het beste even bij de SWAN informeren naar het telefoonnummer of e-mailadres van dansdocente Josien Teuling. Het zou jammer zijn als je net komt kijken als we vakantie hebben.

Dit zijn de tijden waarop we dansen:

Donderdag Kesteren Internationale dans locatie: Ons Dorphuis 10.30-14.30 uur

(Dinsdag Opheusden Internationale dans locatie: Snellenburg 09.30-11.00 uur uur)

U betaalt voor het dansen € 15,00 per maand (2020).

elim-A4