Draadkunst met Spijkertjes bij Huis van Dodewaard

Het Huis van Dodewaard, onderdeel van SWAN Welzijn, nodigt de lokale gemeenschap uit om deel te nemen aan een spannende en boeiende activiteit op 14 juli: Draadkunst met Spijkertjes.


Deze activiteit biedt een unieke gelegenheid om uw creatieve vaardigheden te verkennen en te genieten van een gezellige dag vol kunstzinnige expressie.

Draadkunst met Spijkertjes is een ambachtelijke techniek waarbij deelnemers prachtige kunstwerken maken met behulp van draden en spijkertjes.

De activiteit vindt plaats op 14 juli om 13.30 uur bij Huis van Dodewaard, gelegen in de kantine van sporthal de Eng in Dodewaard. Huis van Dodewaard is elke vrijdag geopend van 10.00 tot 15.30 uur.

Deelname aan de activiteit Draadkunst met Spijkertjes is gratis. Wilt u meedoen, dan graag uiterlijk 3 dagen van tevoren aanmelden. Dit kan door een e-mail te sturen naar huisvandodewaard@swanwelzijn.nl of door te bellen naar 06 82278064.

Het Huis van Dodewaard is een initiatief van SWAN Welzijn en staat open voor alle leeftijden. Het is een gezellige plek waar mensen samenkomen, sociale contacten opdoen en deelnemen aan diverse activiteiten die het welzijn bevorderen.

Naast Draadkunst met Spijkertjes organiseert het Huis van Dodewaard regelmatig andere boeiende activiteiten en evenementen.