logo-hvdo-web

Huis van Dodewaard

Elke vrijdag van 10.00 tot ca 15.30 geopend in de kantine van de Eng.

Dalwagen 78b, 6669 CE Dodewaard

 

Bij het Huis van Dodewaard zijn alle dorpsbewoners,

van jong tot oud, welkom voor een gezellige dag!

In de ochtend wordt er gestart met een kop koffie of thee. Soms wordt er ook nog wat hersengymnastiek gedaan voor degene die zin hebben.
Om ca. 12.00 uur wordt er door de enthousiaste vrijwilligers een verse warme maaltijd verzorgd, waar iedereen die in de ochtend of middag aanwezig is tegen een kleine vergoeding bij kan aanschuiven. Alleen voor de maaltijd aanschuiven is niet de bedoeling.

In de middag wordt er vaak onder het genot van een kop koffie of thee nog gezellig gekletst of worden de zintuigen geprikkeld
tijdens een van de creatieve activiteiten. Meedoen aan de activiteiten is niet verplicht.Komt u liever een praatje maken met uw medebewoners?
Ook daarvoor kunt u bij Huis van Dodewaard terecht. Iedereen is er welkom, u hoeft geen indicatie te hebben.

Informatie en contact

Voor informatie of vragen, kunt u contact opnemen via: huisvandodewaard@swanwelzijn.nl
Vindt u het lastig om alleen naar binnen te gaan? Heeft u problemen met het vervoer? Of heeft u nog andere vragen?
De vrijwilligers denken graag met u mee over een passende oplossing.

Bellen naar 06-82278064 kan ook, maar dit nummer is niet altijd te bereiken.
U kunt een bericht inspreken en de vrijwilliger van dienst belt u dan terug.

Uiteraard kunt u ook altijd op vrijdag binnenlopen.

Hieronder vindt u een leuk artikel van Omroep Gelderland over ons soependag van 11 augustus 2023 jl.

(klik op de afbeelding hieronder)

Huis van Dodewaard Activiteiten
Datumaanmelden én of informatie: huisvandodewaard@swanwelzijn.nl
APRIL staat voor ons in het thema van het VOORJAAR.

We hebben allemaal activiteiten die de lente weerspiegelen.
19 aprilfotolijstje. Leg je kostbare lentemomenten vast in een zelfgemaakt fotolijstje, versierd met een prachtige lenteboom. We nodigen iedereen uit dus graag aanmelden én of informatie: huisvandodewaard@swanwelzijn.nl)
26 aprilpopjes en bloemen van pompons. Laat je verbeelding de vrije loop en maak schattige popjes en vrolijke bloemen van pompons. En om in de feeststemming van Koningsdag te blijven, serveren we heerlijke oranjetompoezen en een verfrissend glaasje oranjebitter.
3 mei -geen bijzonderhedenwees welkom van 10.00 tot ca 15.30 geopend in de kantine van de Eng
10 mei – oude projectjes & taartZijn er eerdere projecten of werkjes die nog niet zijn afgemaakt? Dan is deze dag een goede gelegenheid. Ondertussen wordt er van taart genoten in het kader van moederdag
17 mei – bloempotjes beschilderenDe verfkwasten worden uit de kast gehaald, want vanaf 13.30 uur wordt er geschilderd. Laat uw creativiteit de loop en maak uw eigen kunstwerk op een of meerdere bloempotjes. Een leuke activiteit, die ook op 31 mei weer goed van pas kan komen.
24 mei – spelletjesmiddagIedereen die het leuk vindt, kan meespelen. Welke spellen er worden gespeeld? Dat mogen de gasten zelf bepalen
31 mei - stekjesmarktStekje over of op zoek naar een andere plant? Kom langs bij de stekjesmarkt. Hier kunt u vanaf 14.00 uur uw stekje met andere enthousiastelingen ruilen voor een ander stekje. Zowel binnen als buitenplantjes zijn welkom.

Gasten van Huis van Dodewaard zijn niet verplicht om mee te doen met de activiteiten. Ook voor een kop koffie bent u welkom! Kom gerust eens proberen of het iets voor u is. Voor het eten en de activiteit betaalt u een kleine bijdrage (onkostenvergoeding). Wilt u meedoen met de activiteit of aansluiten bij de warme maaltijd? Graag dit minimaal drie dagen van tevoren doorgeven i.v.m. inkoop via onderstaande gegevens. Wilt u vanaf het centrum komen maar bent u slecht ter been? Er is gratis vervoer vanaf de Steegakker met Swobrik.

Geef het drie dagen van tevoren door als u hier gebruik van wilt maken.

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen via huisvandodewaard@swanwelzijn.nl of 06 82278064.

Huis van Dodewaard ook bereikbaar op Facebook
indruk van onze ruimte en keuken
vragen? Mail ons