Gezocht: Coördinator voor het Huis van Kesteren

klik op https://www.swanwelzijn.nl/huis-van-kesteren voor meer informatie.

Coördinator voor het Huis van Kesteren

Wie zijn wij en wat doen wij?

De ‘Huizen van’ zijn onderdeel van Stichting Welzijns Activiteiten Neder-Betuwe.  SWAN streeft naar welzijn voor iedereen. Onder welzijn verstaan wij dat inwoners van alle leeftijden zich prettig voelen in hun eigen omgeving, zichzelf kunnen redden en betrokken zijn bij de samenleving. Hiervoor organiseren wij samen met meer dan 200 vrijwilligers afkomstig uit alle woonkernen diverse activiteiten en diensten. Daar maken meer dan 1000 inwoners vaak elke week weer gebruik van.

Het Huis van Kesteren is iedere dinsdag- en vrijdagochtend geopend van 10.00 tot 12.00 uur in “Ons Dorpshuis” In Kesteren.

Inwoners uit Kesteren nodigen we van harte uit om gezellig een kopje koffie/thee te drinken om er buurtbewoners te ontmoeten. Je kunt een praatje maken of een spelletje spelen, een potje kaarten of handwerken. Niets moet, maar we hebben gewoon een gezellige ochtend in het Huis van Kesteren.

Wekelijks komen er gemiddeld 10 dorpsgenoten, die graag een open deur vinden en het heerlijk vinden dat de koffie klaar staat. Drie vrijwilligers verzorgen de koffie/thee of de creatieve workshops.

Werkzaamheden:

Voor deze koffieochtenden zoeken we een coördinator die samen met de vrijwilligers leuke activiteiten opzet en ook de administratie bijhoudt. Je houdt de uitgaven bij en zorgt voor de betalingsafspraken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het maken van een begroting en de subsidieaanvraag. Hierbij krijg je ondersteuning van de coördinator van de SWAN.

Gewenste vaardigheden:

Je bent sociaal en hebt licht administratieve kennis.

Werkgebied:

Kesteren (in “Ons Dorpshuis”).

Dagen en tijden:

Dinsdag -en vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur.

Wat bieden wij de vrijwilliger?

De vrijwilliger wordt ondersteunt door de coördinator van de Huizen van. Verder kunnen vrijwilligers van SWAN (afhankelijk van de reisafstand) aanspraak maken op reiskostenvergoeding.

Contactpersoon:

Dick van Kampen (coördinator Huizen van)

Telefoon: 06-10564748

E-mail: huizenvan@swanwelzijn.nl

U bent van harte welkom!