Internationale dans Kesteren

In Kesteren (en Opheusden)    kunt u de cursussen internationale dans bijwonen. Deze cursussen staan open voor deelnemers van alle leeftijden, hoewel de meesten 50-plussers zijn.

Bij internationale dans gaat het om een eindeloos gevarieerd scala aan dansen. Er zijn kringdansen, country-linedansen, dansen die gemaakt zijn op oude en nieuwe hits, en volksdansen.

Je kunt zonder danservaring komen dansen. Vóór elke dans neemt de docente de passen even door. De meeste nieuwe deelnemers merken na korte tijd dat ze soepeler gaan bewegen en de passen beter kunnen onthouden. Dansen is gezond door de vele beweging die je krijgt en wordt wel gezien als val-preventie. Door de vrolijke activiteit op muziek ontstaan ook stofjes in de hersenen die je minder depressief maken en die pijnstillend werken. Maar eerlijk gezegd: veel deelnemers komen vooral voor de gezelligheid!

De groepen dansen niet in de maanden juli en augustus en de schoolvakanties.

Wie eens wil komen kennismaken kan het beste even bij de SWAN Welzijn informeren naar het telefoonnummer of e-mailadres van dansdocente Josien Teuling. Het zou jammer zijn als je net komt kijken als we vakantie hebben.

Dit zijn de tijden waarop we dansen:

Kesteren Internationale dans locatie: "Ons Dorphuis" Donderdag: 10.30-12.00 uur

(Opheusden Internationale dans locatie: Snellenburg dinsdag  10.00 tot 11.30 uur)

Klik hier  op voor de kosten van internationale dansen.

informatie? – bel dansleidster Josien, 06-17481690

Klik hier om u in te schrijven.

elim-A4