Fruitig-geflipt 9 November Huis van Ochten

woensdag 9 november smartlappenkoor Fruitig Geflip(t)

aanvang 19.30 uur deur open 19.00 uur gratis entree

Fruitig GeFlip(t),  uit Tiel is opgericht op 1 januari 2007. Begonnen met 25 leden in 2007 in een kleine oefenruimte, maar inmiddels repeteren ze in een prachtige  "eigen" ruimte aan de Meeslaan 2a met 50 zeer enthousiaste sopranen, alten, bassen en tenoren.  

Vanaf de oprichting van de zangvereniging tracht Fruitig Geflip(t) zich te onderscheiden door een aantal van onze smartlappen en levensliederen 3-stemmig te zingen. Sinds 2 jaar heeft Fruitig Geflip(t) een nieuwe dirigent en gaan ze fanatiek door op de toentertijd ingeslagen weg. Vrijwel maandelijks wordt er nieuw repertoire ingebracht dankzij de muziekcommissie, zodat ze in kunnen spelen op de actuele en moderne liedjes. Natuurlijk wel alles nederlandstalig. 

Ze treden op in verzorgingscentra maar ook de gezellige festivals bezoeken ze, van noord tot zuid, van oost tot west in Nederland. U komt Fruitig Geflip(t) overal tegen. En ook zijn zij het enige koor in Nederland die Flipje (wie kent Flipje niet?) mee mag nemen als mascotte en boegbeeld van Tiel!

 Wilt u ze volgen?  klik op de groepsfoto