Mantelzorg project Huis van Dodewaard

 

Klik op afbeelding voor een vergroting

 

 

We nodigen jullie uit om deel te nemen aan ons bijzondere mantelzorgproject! Of je nu een mantelzorger bent of juist zorg ontvangt, jouw verhaal, tekening of gedicht is van onschatbare waarde.

In de vorm van een verhaaltje, tekening of gedicht kun je jouw persoonlijke ervaringen, emoties en dankbaarheid delen. Of je nu wilt bijdragen met je eigen naam, een pseudoniem of anoniem, alle inzendingen worden met open armen ontvangen.

Het doel van dit project is om een prachtig boekje samen te stellen, dat een bron van inspiratie, troost en steun zal zijn voor alle mantelzorgers en degenen die zorg ontvangen. Dit boekje zal worden uitgereikt tijdens de Week van de Mantelzorg, die plaatsvindt van 6 tot 12 november.

Dus, haal je pen, potloden, kwasten en creativiteit tevoorschijn en geef vorm aan jouw unieke verhaal. Laat jouw stem horen, jouw gevoelens uiten en jouw waardering tonen voor alle onvermoeibare inspanningen van mantelzorgers.

Om deel te nemen, stuur je jouw bijdrage vóór 10 oktober naar het volgende mailadres: huisvandodewaard@swanwelzijn.nl. Vergeet niet om jouw contactgegevens en eventuele voorkeur voor anonimiteit duidelijk te vermelden.

Alle inzendingen worden vertrouwelijk behandeld. Jouw persoonlijke verhaal draagt bij aan het vergroten van bewustzijn en het versterken van de mantelzorggemeenschap. Laten we samen een krachtig statement maken over de waarde van mantelzorg en de impact ervan op ons leven.

Alle deelnemers zijn uitgenodigd uit om het boekje persoonlijk in ontvangst te nemen tijdens de Week van de Mantelzorg, bij het Huis van Dodewaard. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee en iets lekkers kunnen we samen genieten van elkaars verhalen en ervaringen.

Dus, schrijf, teken of dicht met je hart en maak deel uit van dit mooie mantelzorgproject. Jouw bijdrage zal een verschil maken!

 

Klik hier eens op voor de pagina van Huis van Dodewaard