Soependag in Het Huis van Dodewaard

Let op: de oorspronkelijke planning voor deze dag komt hierdoor te vervallen…
Wij hopen op een grote opkomst.

 

Een hartverwarmend initiatief voor inwoners tijdens de zomervakantie
Het Huis van Dodewaard nodigt alle inwoners van Dodewaard van harte uit om deel te nemen aan een gezellige Soependag op 11 augustus, van 11.00 tot 14.00 uur. Met speciale aandacht voor mensen die zich in de zomer soms wat eenzaam voelen, bijvoorbeeld doordat hun familie en netwerk op vakantie zijn, biedt deze activiteit een warme omgeving om samen te genieten van heerlijke soepen en elkaars gezelschap.
De zomervakantie kan voor sommige mensen een uitdagende periode zijn, waarin het gebrek aan bezoek, aanloop en aandacht kan leiden tot een gevoel van eenzaamheid. Het Huis van Dodewaard wil juist in deze tijd een steunpunt zijn en zet zich in om samenzijn te bevorderen. Om 11.00 uur worden alle gasten ontvangen met een kopje koffie. Om 12.00 uur staat een selectie van maar liefst drie verschillende soorten verse soepen klaar.
Voor mensen die niet zelfstandig naar de locatie kunnen komen, wordt vervoer geregeld vanaf de Steegakker of vanaf huis waar nodig. De Soependag is mogelijk gemaakt door de Ondernemers Vereniging Dodewaard. Het Huis van Dodewaard is één van drie gelukkige gekozen verenigingen die dit jaar een donatie ontvangen. Hierdoor zitten er voor de gasten geen kosten verbonden aan deelname.
Wilt u meedoen? Dan kunt u zich tot 3 dagen vooraf aanmelden via huisvandodewaard@swanwelzijn.nl of via 06 82278064. Geef hierbij ook duidelijk aan of u vervoer nodig heeft.

 

Klik hier eens op voor de pagina van Huis van Dodewaard